Tippetips - Fredagstrippel
Written by Betmaister    Friday, 14 October 2011 15:10    PDF Print E-mail

Vålerenga – Viking H 1.63

Vålerenga jakter nå medaljeplass etter 3 strake seiere over Brann, RBK og LSK. Vålerenga har klart mest å spille for, samt at Viking har vært svake på bortebane i år og Vålerenga vanligvis har et godt tak på Viking på Ullevaal.

 

Lørenskog (-1 hc) – Manglerud Star H 1.52

Som vi så i går så er det klasseforskjell på de 5 beste lagene i GET-ligaen og resten. Har troa på at handicapseiere til de bedre lagene fortsetter her. Lørenskog har et klart bedre lag enn MS på papiret og  MS slipper inn mange mål på bortebane.  MS har sluppet inn 22 mål på 4 kamper…. Lørenskog vinner denne med et par mål!

 

Werder Bremen – Borussia Dortmund: Over 2.5 mål 1.70

Dette er et klassisk oppgjør. Bremen har startet sesongen bra og ligger på 2 plass og er gode offensivt framover i år, samt svekket bakover med tanke på at Mertesacker har gått til Arsenal. Dortmund som var fjorårets bundesliga vinnere har ikke startet like bra i år og ligger på en 6 plass med 3 poeng opp til dagens motstander. Det er 2 gode ballbesittende lag som møtes her, som begge er bedre framover enn bakover og jeg vil tro begge lag går for seier. Derfor tror jeg det blir mer enn 2,5 mål i denne kampen.

 

Total odds: 4.21

Innsats: 10 units

http://betmaister.com/2011/10/14/fredags-trippel/

 

Last Updated ( Monday, 20 February 2012 01:00 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather